Ben jij op zoek naar informatie om jouw financiële situatie te verbeteren? Simpel gezegd: wil je miljonair worden? Dan ben je bij eenPassiefInkomen aan het juiste adres! Ik ben er namelijk van overtuigd dat ook jij miljonair kunt worden, als je echt wilt en op tijd begint. 

Kijk je liever naar de inhoud van dit artikel? Een video vind je onderaan de pagina!

Mijn naam is Ruud, ik heb HBO Bedrijfseconomie gestudeerd. Ben als sinds mijn 18e zelfstandig ondernemer en sinds kort (eind 2018) in loondienst gegaan om meer vrije tijd over te houden. Die vrije tijd wil ik gebruiken om een passief inkomen op te bouwen.

Een passief inkomen houdt in dat je geld verdient zonder per uur betaald te worden. Bijvoorbeeld door te investeren of door een e-book te schrijven, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer manieren om passief geld te verdienen.

Ik wil de kennis en ervaring die ik heb, graag met jullie delen! Dat doe ik door middel van artikelen op deze website en door middel van mijn Youtube kanaal waar ik twee video’s in de week upload. De eerste video komt om maandag om 18.00 uur online, gevolgd door de tweede video van de week om woensdag om 18.00 uur.

Dus wil jij jouw financiële situatie verbeteren en vervroegd met pensioen gaan als miljonair? Wacht dan niet langer en abonneer je nu op mijn Youtube-kanaal of de EPI Community (inschrijf formulier onder dit bericht) en dat mis je nooit meer de artikelen en video’s die jouw toekomst kunnen veranderen!

– Ruud