Beginnen met Beleggen

Vroeger was beleggen iets voor de rijken of voor de mensen die er de hele dag mee bezig waren. Gelukkig is dat tegenwoordig anders en kan iedereen beleggen. Dus ook jij!

Stappenplan

Beginnen met beleggen is niet moeilijk. Je moet alleen weten waar je op moet letten en wat alles inhoud. Zeker als je net begint krijg je veel informatie binnen. Daarom gaan we op deze pagina stap voor stap kijken wat je moet doen om te beginnen met beleggen.

Voorbereiding

Voordat je begint met beleggen moet je zorgen dat je goed voorbereid bent. Dat betekent dat je een financiƫle buffer, een spaarpotje, hebt opgebouwd. Ook wil je zorgen dat je schuldenvrij bent, op je hypotheek en studieschuld na.

Eenmalige investering

Met je eerste geld wil je zorgen dat je investeert in jezelf! Dit is waarschijnlijk de beste investering die je ooit zult doen. Het is belangrijk dat je over de juiste vaardigheden en kennis beschikt zodat je vol vertrouwen aan je toekomst kunt werken.

Maandelijks investeren

Als de basis is gelegd wil je maandelijks blijven bouwen aan je toekomst. Door maandelijks geld te investeren, in de vorm van beleggen, kun je werken aan een vermogen in de toekomst. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. We zullen beheerd beleggen en zelf beleggen bekijken.

Herhalen en uitbreiden

Als je eenmaal bezig bent met beleggen zul je merken dat je het steeds interessanter vind worden. Dat is mijn ervaring. Ook weet je altijd weer meer geld over te houden om te beleggen. Het is belangrijk dat je blijft werken aan het opbouwen van je vermogen op weg naar die financiƫle onafhankelijkheid in de toekomst!

Eenmalige investering

Met je eerste geld wil je zorgen dat je investeert in jezelf! Dit is waarschijnlijk de beste investering die je ooit zult doen.

Rich Dad, Poor Dad

Bekijk op BOL.com

Miljonair met een gewone baan

Bekijk op BOL.com

4 Hour Workweek

Bekijk op BOL.com

Beleggerstraining

Speciaal voor degene die willen beginnen met beleggen heb ik, samen met Tim, een training gemaakt met meer dan 50 video's, tools en een exclusieve community om alles te leren om je eerst aandelen te kopen. Vol vertrouwen en met een plan voor de toekomst!


Meer informatie over de training...

Maandelijks investeren

Als de basis is gelegd wil je maandelijks blijven bouwen aan je toekomst. Door maandelijks geld te investeren, in de vorm van beleggen, kun je werken aan een vermogen in de toekomst.

Beheerd Beleggen

Eenvoudig beginnen

Met BinckForward laat je je geld voor jou beleggen. Door middel van een vragenlijst wordt jouw looptijd, risico en beleggersprofiel bepaald.

Eenmalig instellen

Als je account is aangemaakt zorg je dat er maandelijks geld wordt afgeschreven of overgemaakt. Verder regelt BinckForward alles!

Zelf Beleggen

Bespaar kosten, regel het zelf!

Door zelf je aandelen te kopen kun je natuurlijk kosten besparen. Dat betekend meer rendement op het einde! Bij DEGIRO kun je met een paar klikken zelf je aandelen kopen.

Wisselgeld beleggen

Peaks

Peaks is een app waarbij je jouw bankrekening kunt koppelen. Bedragen die je afschrijft worden afgerond en op deze manier wordt jouw 'wisselgeld' automatisch voor je belegd. Ook klanten van andere banken dan de Rabobank kunnen meedoen!

Beginnen met Beleggen
met 100 euro

In deze video bespreek ik alle informatie voor de beginner die wil beginnen met beleggen met 100 euro.