BinckForward

Aanbevolen door eenPassiefInkomen.nl

Ga naar Binck Forward


Met BinckForward kun je je geld laten beleggen door de experts van Binck. Zo kun je als beginner toch al op een goede manier beginnen met beleggen. Door maandelijks geld over te maken naar je beleggingsrekening kun je al snel een portefeuille opbouwen terwijl je tegelijkertijd al zorgt voor een goede spreiding van je ingelegde geld.

Nadat je bent aangemeld krijg je een vragenlijst. Op basis hiervan wordt jouw doel bepaald en wordt een profiel gemaakt wat bij je past. BinckForward zorgt er op deze manier voor dat naarmate je je doel bereikt, je risico afneemt en je dus meer zekerheid om je einddoel te behalen.

Mijn eigen ervaring met BinckForward

Ik ben eind 2016 begonnen met BinckForward met kleine bedragen. Inmiddels leg ik al een tijd 300 euro per maand in en is mijn portefeuille uitgegroeid naar meer dan 12.000 euro (juni 2019). Ik gebruik BinckForward voor het gemak en de extra spreiding van mijn beleggingen.

Ga naar Binck ForwardDe getoonde link in het artikel hierboven is een affiliate link. Dit betekent dat ik een vergoeding ontvang wanneer je je via deze link aanmeld, terwijl het jou niets extra’s kost. Op deze manier steun je de website en Youtube-kanaal en kan ik zorgen dat ik hier in de toekomst mee door kan gaan.